diumenge, 10 de juny del 2018

EL CURS S'ACABA. SORTIDA A BÀSCARA I PROJECTE FINAL

















Un nou curs inoblidable a la meva estimada Escola de la Dona. Dono per acabat el projecte final, una pintura sobre tela feta amb acrílics, a partir d'esbossos realitzats al Jardí Botànic.

I excursió a Bàscara, per visitar Can Gustà, un projecte molt interessant del professor  i artista Ignasi Esteve, una casa impressionant que es va reconvertint de forma progressiva en una mena d'obra d'art integral.

I visita al Poblat Iber del Mas Castellar, a Pontós, guiada pel senyor Narcís Llavanera, arqueòleg i pagès, que em va evocar una persona més jove que també es dedica a les dues mateixes activitats en un indret ben diferent, el Pere Rams, de Batea.

I excel·lent dinar a Can Fluvià, de Bàscara, econòmic i casolà.

I molta calor, i moltes xerrades amb la gent dels cursos compartits, noves amistats, retrobaments i comiats, fins al curs que ve. Aquesta època de l'any em produeix un cert sentiment de melangia que ja em ve des de la infantesa, quan les calors de l'estiu trenquen les rutines i la gent que ha compartit coses es diu adéu, ni que sigui de forma temporal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada